Onvoorwaardelijke overgave

Onvoorwaardelijke liefde is het vierde deel in de serie Yoga-girl. Een gepassioneerd, romantisch liefdesverhaal met een vleugje drama.

onvoorwaardelijke overgave omslag

Nadat het huwelijk van Monet Holland strandde, raapte ze de scherven van haar gebroken hart zo goed en zo kwaad als het ging bij elkaar en probeerde er samen met haar dochtertje het beste van te maken. Maar net als ze alles weer een beetje op de rails lijkt te hebben, duikt haar ex op en bedreigt hen beiden op een niet mis te verstane manier. Ze heeft dan ook wel even iets anders aan haar hoofd dan avontuurtjes, al heeft de kortstondige relatie met Clayton Hart haar meer gedaan dan ze had gedacht.

Clayton is een sterke man, zowel fysiek als mentaal. Met een verleden als dat van hem zou een ander allang zijn ingestort. Maar hij beschermt zijn hart tegen nog meer pijn. Als hij Monet weer ontmoet, kan hij niet ontkennen dat de vonk tussen hen nog steeds overspringt. Maar meer nog dan liefde heeft ze bescherming en loyaliteit nodig. Is Clayton wel in staat haar dat te geven?

Shirley de Visser

"Het boek heeft een verrassend en spannend begin waardoor je nieuwsgierigheid wordt gewekt en je snel verder wil lezen."

Marieke Debouvre

"Voor wie zin heeft in een romantisch boek met een vleugje spanning en mysterie is dit zeker een aanrader!"

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij