Wanneer je maar wilt

Wanneer je maar wilt is het tweede deel in de Onvoorwaardelijk-serie van Jennifer Probst. Onze testlezers van Best of Romance lazen deze heerlijke roman en geven hier hun mening. Scroll naar beneden voor de volledige recensies.

omslag Wanneer je maar wilt

Toen Raven Bella Stratton nog een tiener was overleed haar vader bij een vreselijk auto-ongeluk. Bijna nog schokkender was het feit dat hij vergezeld werd door een haar onbekende vrouw, Diana Pierce, en dat ze twee koffers en tickets naar Parijs bij zich hadden. Beiden lieten een gezin met kinderen achter. Raven komt nooit helemaal over het trauma heen.


Dalton Pierce heeft zijn leven in Californië achter zich gelaten om samen met zijn twee oudere broers Pierce Construction te runnen. Als hij op een avond een biertje drinkt in de lokale bar voelt hij zich onmiddellijk aangetrokken tot de goedgebekte, sexy barvrouw. Vastbesloten om haar te veroveren, biedt hij aan om de bar in zijn originele staat te herstellen, zodat hij haar dagelijks kan zien. Zijn verleidingsplan lijkt te werken en hij weet haar te vangen in een web van betovering. Maar Dalton weet niets van het geheim dat hun prille hartstocht kan vernietigen… of hun gewonde hart voorgoed kan helen.

Jetske

'Verdriet, wraak, liefde, passie, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Dit boek heeft het allemaal.'

Miranda

'Ze omschrijft goed hoe het plaatje er uit ziet, heel smaakvol en je wil alleen maar meer lezen.'

Rachel

'Het boek is zeker een aanrader!'

Adrie

'De schrijfstijl is prettig, makkelijk leesbaar, niet te veel hoofdpersonen en vooral de spanning tussen de hoofdpersonen blijft voelbaar.'

Rina

'Een boek dat je in een adem uitleest.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij