Volledige reviews

Mary

Helaas is dit een boek dat niet bij mij past. Ik vind de erotische scenes te grof en te uitgebreid beschreven, zo blijft er niets over voor je eigen fantasie. Doordat er op een gegeven moment op elke pagina wel een erotische scene beschreven werd ben ik halverwege het boek gestopt. Erotische boeken oké, maar wel met een sterk verhaal en dat miste ik in dit boek.

Lia

Het boek Yoga Girl: Zwichten voor een zoen is een boek vol erotiek, spanning, liefde, humor en emotie.

Het is een goed geschreven verhaal met een stijgende lijn en een mooi eind.

Wat ik in het begin van het verhaal jammer vond was dat de erotiek er meteen afspatte, waardoor ik me af vroeg waar dit heen zou leiden. Maar gaande weg werd het verhaal steeds mooier en spannender. De twee geliefdes maken de nodige strubbelingen mee waardoor je lekker in het verhaal komt en het moeilijk is om het boek weg te leggen.

Het leest lekker weg, kortom een goed verhaal en leuk en spannend om te lezen.

Anne-Marie

Zwichten voor een zoen is een leuk boek om te lezen, ik had al vaak de boeken gezien uit deze serie, maar nog niet gelezen.

Als je van yoga houdt moet het erg interessant zijn want aan het begin van elk hoofdstuk staat informatie over diverse chakra's, houdingen die met yoga te maken hebben.

De hoofdpersonen in dit boek zijn leuke mensen.

Het boek is in ik-vorm geschreven, maar dat is niet vervelend, het boek leest ondanks de ik-vorm erg makkelijk.

Wat ik minder leuk vond in dit boek, zijn de grove woorden die regelmatig gebruikt worden.

Een aanrader!

Ilona

Yoga Girl, zwichten voor een zoen gaat over twee yoga instructeurs, Mila en Atlas, die allebei denken geen partner te willen en toch als een blok voor elkaar vallen. Van een verhaal dat zich afspeelt rondom een yogaschool had ik niet verwacht dat het zo verhit en verre van zen zou zijn.

Het boek is makkelijk geschreven, dus het leest vlot weg. De auteur neemt geen blad voor de mond en heeft geen last van overdadig literair gekunstel, en dat is ook precies wat een feelgood boek als dit nodig heeft. Dit taalgebruik pakt in de erotische scenes, waar dit boek behoorlijk vol mee zit, wel wat plat uit.

De mindere punten van dit boek vind ik het gebrek aan complexiteit van de personages en verhaallijn, waardoor het wat oppervlakkig wordt. Het boek zit aardig vol clichés. Lekkere clichés, maar daardoor wordt het geheel ook erg voorspelbaar.

Kortom, Yoga Girl, zwichten voor een zoen is best prima leesvoer als je op zoek bent naar een verhaal over ongecompliceerde romantische bevliegingen. Mocht je toch een zekere diepgang en spanning zoeken, is dit boek waarschijnlijk niet de beste keus voor jou.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij