Zeven dagen in de zomer

Onze testlezers van Best of Romance lazen Zeven dagen in de zomer van Marcia Willett en geven geven hier hun mening. Scroll naar beneden voor de volledige recensies.

omslag Zeven dagen in de zomer

Liv, de jonge moeder van een wel zeer levendige tweeling, kijkt ernaar uit om de zomer door te brengen in de Beach Hut, een huis aan de kust van Devon. Maar als haar man Matt zegt dat hij het te druk heeft met zijn werk om mee te gaan, raakt de glans er toch een beetje vanaf. Baz, de eigenaar van de Beach Hut, vindt het altijd heerlijk om zijn familie om zich heen te hebben, maar de komst van een onverwachte gast gooit roet in het eten. Sofia zoekt ook haar toevlucht in het strandhuis, en voelt zich meteen tot Baz aangetrokken, maar kan haar gewonde hart dat wel aan na haar vorige desastreuze relatie?

Het leven in het normaal zo rustige en vredige huis aan zee wordt steeds ingewikkelder als de zonnige dagen van het heden worden overschaduwd door geheimen uit het verleden. Luiden alle onverwachte gebeurtenissen een nieuwe toekomst in of blijft iedereen hangen in de pijn van vandaag?

Tacha Vermeir

'Het las vlot en was daarom moeilijk neer te leggen.'

Felicia Toekoen

'Dit is mijn favoriete genre.'

Els Black

'Zeven dagen in de zomer is een heerlijk boek om te lezen. Het boek leest lekker snel en is niet langdradig. '

Lotte

'Luchtig en leuk om tussendoor te lezen!'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij