Volledige reviews

Teuni Smit

Op zoek naar een wonder

Op zoek naar een wonder is romantisch boek met een erotisch tintje.

Het boek is een hartverwarmend verhaal over Isabella die een zelfstandig leven opgebouwd heeft na een moeilijk verleden. Ze is heel blij met haar nieuwe leven tot ze William ontmoet en haar leven weer op zijn kop zet. Het is vermakelijk te lezen hoe de liefde weer een kans krijgt.

Met veel plezier heb ik dit boek gelezen want het verhaal is grappig, lief en goed geschreven.

Amélie Wyffels

Ben je net als ik verslaafd aan chicklit romans, dan mag dit exemplaar zeker niet in je boekenkast ontbreken. Vlot geschreven, in de typische Jennifer Probst stijl. Na enkele regels slepen de personages je mee in hun wereld. Grappig, sexy en een tikkeltje ondeugend. Net als bij de vorige luiken uit de Op zoek naar-serie, verlang je naar een vervolg op het verhaal. Jammer genoeg is deze roman de allerlaatste uit de serie. Maar toch is het een ideale afsluiter van deze pikante serie. Na het lezen van dit boek, besef je waarom alle romans van Jennifer Probst bestsellers zijn.

Regina Schut

Heerlijk luchtig leesboek!

Voor mij was dit het eerste boek wat ik van deze schrijfster las. Ook was het gelijk het laatste deel uit een serie van vijf. Toch kan dit boek prima op zich zelf gelezen worden en heb ik er echt van genoten.

Als ik de eerdere 4 delen had gelezen had ik Izzy's karakter en andere (hoofd-)personen misschien meer begrepen, toch was het goed te doen omdat de schrijfster regelmatig terug ging naar het verleden. Hierdoor was alles goed te volgen.

Devine en Izzy zijn écht voor elkaar geschapen, wat ooit een mooie one -night stand was blijkt later een mooie liefde te worden of toch niet? Dat is iets waar de toekomstige lezer achter moet zien komen door het boek gewoon te gaan lezen.

De extra novella die in dit boek inbegrepen zit was een mooie toevoeging. Zou mij dus niks verbazen dat Jennifer Probst hier in een later boek mee verder gaat.

Een erg leuk boek om je gedachten even mee te verzetten. Had zelf net twee waargebeurde thrillers gelezen dus was even toe een wat luchtiger boek! Nou daar is Jennifer in geslaagd, wilde door blijven lezen. Nu het boek uit is heb ik Jennifer Probst in mijn boekje geschreven om in de toekomst meer van haar te gaan lezen mocht ik weer toe zijn aan een luchtig boek.

Chantal Biersteker

Gaat Isabella haar wonder vinden?

Op zoek naar een wonder is een boek dat erg gemakkelijk leest, je hebt het binnen no time uit. Ik had de eerdere delen niet gelezen, maar dat maakt voor het begrijpen van het verhaal niet uit: het is goed op zichzelf te lezen, ook doordat er regelmatig wordt teruggekeken naar wat er eerder gebeurde. Ik weet niet of dat het boek voor de lezer die de eerdere boeken wel gelezen heeft niet wat langdradig maakt. Een heerlijk boek als je even niet teveel na wilt denken...!

Ik vond het verhaal wel erg voorspelbaar en ik miste wat meer diepgang over het dramatische verleden van onze hoofdpersoon Isabella. De beschrijving van de erotische scenes vond ik weinig origineel of verrassend. Ik ben zeker fan van romantische komedies, maar zal een volgende keer niet zo snel een boek van Jennifer Probst kiezen, ze weet me toch te weinig te boeien.

Trudy Verweij

Een boek met een mooie voorkant. Deze voorkant schept een verwachting over het verhaal dat ik tegen vond vallen. Grof taalgebruik en een verhaal met weinig inhoud. Jammer. Ook stonden er 2 verhalen in; hierdoor waren de verhalen te kort om inhoudelijk een meer geloofwaardig verhaal te zijn.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij