Nieuws
Tot stof omslag  

Boekerij presenteert Tot stof van Felix Weber

04-10-2016

Op 23 oktober 2016 presenteert uitgeverij Boekerij in samenwerking met Boekhandel Van der Meer de thriller Tot stof van Felix Weber.Tot stof is een verontrustende thr…

Stephenie Meyer  

Meulenhoff Boekerij koopt rechten nieuwe thriller Stephenie Meyer

04-08-2016

Meulenhoff Boekerij heeft via Sebes & Bisseling Literary Agency de rechten verworven van het nieuwste boek van Stephenie Meyer. De auteur, bekend van de wereldberoemd…

groult  

Benoîte Groult op 96-jarige leeftijd overleden

21-06-2016

Vandaag is bekend gemaakt dat onze geliefde auteur Benoîte Groult is overleden. Ze was een fantastische persoonlijkheid en een zeer aimabele vrouw, niet alleen intel…

3 / 59 volgende

Boekerij presenteert Tot stof van Felix Weber

dinsdag 4 oktober 2016

Boekerij presenteert Tot stof van Felix Weber

Tot stof omslag

Op 23 oktober 2016 presenteert uitgeverij Boekerij in samenwerking met Boekhandel Van der Meer de thriller Tot stof van Felix Weber.

Tot stof is een verontrustende thriller waarin feit en fictie ingenieus met elkaar zijn verweven. Het is geïnspireerd op een waargebeurde doofpotaffaire.
Verzetstrijder Siem Coburg leidt na de Tweede Wereldoorlog een verbitterd, teruggetrokken bestaan op een afgelegen woonboot. In 1949 wordt hij benaderd door een boer die hem tijdens de oorlog heeft gered. De gehandicapte kleinzoon van de boer is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen in een internaat voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen.
Coburg reist af naar Limburg en komt terecht in een wereld waarin iedereen zwijgt. Tijdens zijn onderzoek ontdekt hij dat in het internaat het ene na het andere kind een onnatuurlijke dood sterft. Daarop keren de geestelijken en de inwoners van het dorp zich tegen de al te nieuwsgierige buitenstaander.

De presentatie van Tot stof vindt plaats op 23 oktober van 12.30 tot 14.30 uur in Boekhandel Van der Meer aan de Keuvel 1 in Noordwijk.

Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij