Zoek uitgavenOmslagfoto

Buiten met je hond

Arjan Postma, Koen van Santvoord

In Buiten met je hond laat boswachter Arjan Postma zien hoe wandelen met je hond een feest wordt. Hij neemt je mee naar de mooiste (losloop)gebieden in Nederland, van rustige bossen en heidevelden tot levendige stranden en woeste rivierlandschappen. Ook geeft hij praktische tips hoe je meer haalt uit je dagelijkse uitlaatrondje.

Arjan, bekend van onder andere RTL Late Night, leert je kijken door de ogen van een hond. Waarom worden ze blij van het strand? Waarom houden ze niet van regelmaat? En waarom 'Facebooken' ze met elkaar? Ook vertelt hij over de impact van honden op het wild in de natuur.

Terwijl de hond lekker uitraast, leer je over het landschap waar je doorheen loopt en wat daar allemaal te zien is. Net als in zijn eerste boek Buiten! weet Arjan met zijn aanstekelijke enthousiasme de Nederlandse natuur voor je tot leven te brengen. Een aanrader voor iedere hondenbezitter!

'Arjan schrijft net zo boeiend en beeldend als hij vertelt. Zijn boek Buitenmet je hond geeft je het gevoel alsof je samen met Skipper en Arjan door het Hollandse natuurlandschap wandelt.' Lief Dier

meer quotes

Bestel 'Buiten met je hond' bij:


Uitgave: Paperback
Prijs: € 10,00
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Paperback
  Publicatiedatum: 03-05-2016
  Pagina's: 200
  ISBN: 9789022576298
 • Quotes

  • 'Arjan schrijft net zo boeiend en beeldend als hij vertelt. Zijn boek Buitenmet je hond geeft je het gevoel alsof je samen met Skipper en Arjan door het Hollandse natuurlandschap wandelt.' Lief Dier

 • Over deze auteurs

  Boswachter Arjan Postma is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende tv-persoonlijkheid. Met zijn gedreven manier van vertellen is hij een vaste gast in RTL Late Night met Humberto Tan. Daarnaast treedt hij op in programma’s als Het zijn net mensen en Lang leve de lente. Eerder verschenen van Arjan Postma het boek Buiten!, dat in de Bestseller 60 stond en top-10-noteringen haalde in vele boekwinkels, en Buiten met je hond.

  Meer over deze auteur…

  Koen van Santvoord schreef voor Boekerij drie bestsellers met boswachter Arjan Postma: Buiten!, Buiten met je hond en Buiten gebeurt het. Eerder verscheen van zijn hand Foppe de Haan, bondscoach voor vier weken, dat werd genomineerd voor Sportboek van het Jaar.

  Meer over deze auteur…
 • Andere boeken van deze auteurs

 • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij