Zoek uitgavenOmslagfoto

Getelde dagen

Liefde. Haat. Verraad. Noodlot. Een vechtscheiding met verstrekkende gevolgen.

Siska Mulder

Remie is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Laurens. Samen hebben ze het goed voor elkaar: twee kinderen, een glansrijke carrière, een huis in ’t Gooi... Als Remie ontdekt dat Laurens een verhouding heeft, blijkt hun huwelijk op drijfzand gebouwd.

Er laait een strijd tussen hen op die zo hevig wordt dat ze in een vechtscheiding belanden. Wantrouwen en wraak voeren de boventoon. Als het dieptepunt bereikt lijkt, voltrekt zich een ramp: de kinderen worden ontvoerd. Het drama brengt Remie en Laurens weer dichter bij elkaar en ze zetten alles op alles om hun gezin te redden. Maar valt het noodlot nog te keren?

Getelde dagen laat de verwoestende werking zien van een gestrand huwelijk. In deze hedendaagse thriller is de groeiende spanning voelbaar op elke bladzijde. Van de ontknoping zal de lezer nog lang wakker liggen: de keerzijde van de liefde blijkt inktzwart.

 

'Een perfecte mix van snerpende spanning, diep doorvoelde wanhoop, onthechting, woede en onmacht. Een psychologisch hoogstandje.' Crimezone

'Zonnig zomerboek met een thrillerachtig randje.' Leeskost.nl

'Ze duikt met een diep psychisch inzicht in de hoofden en harten van haar hoofdpersonen en brengt de afschuwelijke gevolgen van een vechtscheiding geloofwaardig op de lezer over.' Baarnsche Courant

meer quotes

Bestel deze titel
Uitgave: e-book met social drm
Prijs: € 12,99
Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij