De wegen van de macht

De wegen van de macht

Deel 5 van de Clifton-serie
Jeffrey Archer

Een meeslepend epos over een invloedrijke familie met een groot geheim en vele rivalen die uit zijn op hun ondergang
Voor de lezers van de boeken van Ken Follett
Tegen de achtergrond van wereldoorlogen, politieke schandalen en maatschappelijke onrust proberen opeenvolgende generaties van de familie Clifton hun weg te vinden. In een verhaal dat decennia en continenten omspant, laat Jeffrey Archer je meeleven met hun lotgevallen en brengt hij op grandioze wijze een voorbij tijdperk tot leven.

Harry Clifton probeert zijn naam als gevierd auteur in te zetten om een door Stalin verbannen Russische schrijver te redden, maar riskeert daarmee wel zijn leven. Zijn vrouw Emma heeft haar handen vol aan haar eigen problemen: de raad van bestuur van Barrington Shipping is op zoek naar een zondebok voor een financieel drama, en haar aartsrivale Lady Virginia Fenwick zet alles op alles om haar onderuit te halen. Harry en Emma's zoon Sebastian lijkt het voor de wind te gaan: zijn ster als bankier is rijzende en hij staat op het punt te trouwen met een rijke Amerikaanse. Maar dan duikt Adrian Sloane weer op, en verblind door jaloezie op Sebastians succes schuwt hij geen enkel middel om hem het leven onmogelijk te maken.
De pers over de boeken van Jeffrey Archer
'Jeffrey Archer neemt je compleet op sleeptouw.' Nederlands Dagblad

'Een van de top-tien verhalenvertellers ter wereld.' Los Angeles Times
'Archer is een meesterlijk entertainer.' Time
'Archers plots zijn vakwerk, je kunt niet stoppen met lezen.' The Boston Globe
'Slimme plots, soepele stijl. Archer speelt een kat-en-muisspel met de lezer.' The New York Times
'Een verteller in de klasse van Alexandre Dumas. Onovertroffen vakmanschap.' Washington Post
newsletter Facebook Twitter

Specificaties:

Omar Baroud
12 uur 0 min
14-09-2018
Boekerij
9789052861005

Download of Abonnement

Kies hieronder of je het boek als geluidsbestand wilt downloaden naar je eigen apparaat of streaming wilt beluisteren via een abonnement.
14.99

Auteur van dit audioboek

Jeffrey Archer (Londen, 1940) heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.