Ivo Niehe

Ivo Niehe

Ivo Niehe (1946) is doctorandus in de Franse taal- en letterkunde, Officier in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn grote maatschappelijke betrokkenheid, maar vooral was hij veertig jaar lang een van de bekendste Nederlandse tv-persoonlijkheden. Momenteel is hij te zien in Ivo op Zondag en te beluisteren in de podcast Je Derde Leven, over de kansen en valkuilen na de pensioengerechtigde leeftijd. Hij werd in 2020 onderscheiden met de Televizier Oeuvre-Ring, en als producent won hij een Emmy Award. Ook toerde hij zeven jaar lang door de theaters van Nederland en België en schreef hij al vijf boeken.

Deel deze pagina:

newsletter Facebook Twitter

Laatste uitgave

Ivo Niehe

Een unieke blik achter de schermen bij het werk van een van de bekendste gezichten van de Nederlandse televisie, met foto’s uit zijn rijke privéarchief

Ivo Niehe, een van de bekendste presentatoren van de afgelopen decennia, is in zijn rijke televisiearchief gedoken en laat ons meekijken. In zijn programma’s kwamen vele nationaal en internationaal bekende gasten voorbij zoals Prince, Grace Jones, Mies Bouwman, Julio Iglesias, Audrey Hepburn, John Bercow (Mr. Speaker) en Roald Dahl. Nu blikt hij terug, en nodigt hij zijn bijzonderste gasten nog één keer uit, voor een exclusieve afterparty.

Achter de ontmoetingen met de bekende mensen die...Lees meer

Andere boeken geschreven door Ivo Niehe

De afterparty
Ivo Niehe

Andere boeken geschreven door Ivo Niehe

De afterparty
Ivo Niehe