Dan Karaty

Dan Karaty

Dan Karaty (1976) is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, danser, choreograaf, producer en acteur. Hij heeft gedanst met, of gechoreografeerd voor, megasterren als Britney Spears, Justin Timberlake, Jessica Simpson, Pink en Kylie Minogue. Karaty was jurylid in de oorspronkelijke Amerikaanse So You Think You Can Dance en in spin-offs in Australië, België, Canada en Nederland. Karaty’s nietsontziende, eerlijke kritieken en moeiteloze optreden maken hem een publiekslieveling. Sinds 2010 is Karaty jurylid in de hitshow Holland's Got Talent op RTL4 en speelde hij een hoofdrol in de zeer succesvolle Soof filmtrilogie. Karaty verdeelt zijn tijd tussen zijn huis in de VS en zijn ‘tweede thuis’ in Nederland. Hij is getrouwd met Natasha en heft een dochter, Quinn, en een zoon, Daniel.

Deel deze pagina:

newsletter Facebook Twitter

Laatste uitgave

Dan Karaty

Een verpletterend, ontroerend en pijnlijk eerlijk relaas van Holland’s Got Talent-jurylid Dan Karaty over zijn leven voor, tijdens en na zijn opname in een verslavingskliniek

Choreograaf Dan Karaty heeft het helemaal voor elkaar: hij reist de hele wereld over en heeft geen gebrek aan feestjes, aandacht en geld. Hij komt in Nederland terecht als jurylid van So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent en het publiek valt als een blok voor de goedlachse Amerikaan. Maar achter zijn glimlach verbergt Dan een groot geheim. Hij is alcoholist.

Hoe succesvoller hij wordt, hoe meer hij gaat drinken. En zolang...Lees meer

Andere boeken geschreven door Dan Karaty

If I'm Being Honest
Dan Karaty

Andere boeken geschreven door Dan Karaty

If I'm Being Honest
Dan Karaty