De rozentuin

Van de boeken van Corina Bomann werden al meer dan 70.000 exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen. Onze testlezers van Best of Romance lazen De Rozentuin en geven hier hun mening. Scroll naar beneden voor de volledige recensies.

Voorplat De rozentuin
Lees meer

Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de verantwoordelijkheid voor haar moeder opeens zwaar op Alexa's schouders te rusten.

Op zoek naar Cornelia's papieren stuit Alexa op een aantal brieven die alles wat ze over haar moeder denkt te weten op losse schroeven zetten. In plaats van de stroeve en terughoudende persoon die Alexa kent, komt uit de brieven een warme, gepassioneerde vrouw naar voren, die de nodige rampen heeft overleefd. Verbijsterd gaat Alexa op zoek naar wie Cornelia werkelijk is, en zo leert ze langzamerhand haar moeder beter kennen… en gaat ze eindelijk van haar houden.

Marjolein van Bers

'Het boek heeft een goed begin. Ik wilde meer weten!'

Katrien Schelfhout

'Prachtig boek dat heel vlot leest.'

Erna Eikhoudt

'Het verhaal is boeiend. Je leeft echt mee met Alexa en Cornelia. Corina Bomann voert je mee in de sfeer van Engelse landhuizen, mooie landschappen, historische details en de sfeer van het verhaal.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij