Nu even niet

Onze testlezers van Best of Romance lazen Nu even niet van Marian Keyes, en geven hier hun mening. Scroll naar beneden voor de volledige recensies.

omslag Nu even niet

Een hartveroverend en geestig boek over liefde en vriendschap

Amy's man Hugh wil een pauze. Hij zegt dat hij niet bij haar weg wil; hij houdt nog steeds van haar. Hij wil alleen een pauze, van hun huwelijk, van hun kinderen, van hun leven samen. Hij wil zes maanden weg, helemaal weg, naar Zuidoost-Azië. En wat Amy er ook van vindt, hij moet en zal gaan.

Een midlifecrisis? Zeker. En een pauze hoeft niet tot een breuk te leiden… Maar in zes maanden kan er veel gebeuren, aan beide kanten van de wereld. Als Hugh terugkomt, is hij dan nog dezelfde man? En is Amy nog dezelfde vrouw? Want, als híj een pauze neemt van zijn huwelijk, dan doet zíj dat ook.

Nu even niet is nu eens geen verhaal over verliefd worden, maar over hoe je van iemand kan blijven houden. Een onvervalste Marian Keyes op de toppen van haar kunnen.

Monique

'Een aanrader om op vakantie te lezen.'

Tessa

'Het is een boek wat lekker leest met veel humor maar ook verdriet.'

Marina

'Keyes weet op een zeer realistische manier het reilen en zeilen van Amy's leven weer te geven, doorspekt met humoristische noten waardoor het verhaal heel luchtig wordt.'

Jolien

'Ik bleef benieuwd hoe het zou aflopen.'

Saskia

'Een aanrader! Leef mee met het leven van Amy en de drie meiden.'

Marielle

'Een heerlijk, lekker dik, feel-good boek voor heel wat uurtjes leesplezier.'

Willeke

'Het boek is moeilijk weg te leggen!'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij