Een kans op geluk

Onze testlezers van Best of Romance lazen Een kans op geluk van Catherine Cookson. Lees hier wat zij ervan vonden. Scroll naar beneden voor de volledige recensies.

Omslag Een kans op geluk

Annie Hannigan is een meisje dat alles heeft wat ze maar zou willen: liefdevolle ouders, een mooi huis en genoeg geld om niets te kort te komen. Ze groeit op tot een beeldschone vrouw die al snel de aandacht trekt van de mannen in haar omgeving. Ze wordt verliefd op haar mysterieuze buurjongen Terence, en het leven lijkt haar toe te lachen.

Maar er zijn mensen die jaloers zijn op Annies geluk: haar jeugdvriend Brian wil haar koste wat het kost voor zichzelf winnen en haar eeuwige rivale Cathleen wordt zo verteerd door jaloezie dat ze Annies leven willens en wetens in gevaar brengt. Als Terence toegeeft dat er in Annies verleden dingen zijn gebeurd die in zijn ogen een gelukkige toekomst in de weg staan, dringt tot haar door dat liefde alleen niet altijd genoeg is… Soms moet je vechten voor je toekomst.

Marijke Tops

'Het is een schitterend verhaal wat je ontroerd en mee laat leven met een familie en waarin liefde uiteindelijk alles overwint.'

Erna Eikhoudt

'De kennismaking met het werk van Catherine Cookson is mij erg goed bevallen.'

Carla Meijer

'Het verhaal raakte me en ik kon het boek moeilijk weg leggen.'

Meini van Zandwijk

'Het is een erg mooi verhaal, een echte aanrader!'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij