Lessen in de liefde

Lessen in de liefde is het eerste deel in de nieuwe Yoga Girl-serie van Audrey Carlan. Onze testlezers van Best of Romance lazen deze heerlijke roman en geven hier hun mening. Scroll naar beneden voor de volledige recensies.

omslag Lessen in de liefde

Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na een tragisch ongeval waarbij haar ouders omkwamen, doet ze haar uiterste best om haar broertje en zusje op te vangen, groot te brengen en geld voor hen te verdienen. Ze is vierentwintig, maar de liefde moet nog maar even wachten, want tijd voor mannen heeft ze niet.

Trent Fox staat bekend als een player, zowel op het basketbalveld als daarbuiten. Helaas dreigt zijn carrière als topsporter in gevaar te komen door een blessure. Hij hoopt dat yoga hem kan helpen en meldt zich aan bij yogacentrum Lotus House. Daar ontmoet hij een kleine blondine met prachtige donkere ogen, volle rondingen en lippen gemaakt om te zoenen. Hij weet haar te strikken voor dagelijkse privélessen, maar hoe sensueel hot yoga ook kan zijn, ze blijft professioneel… Of is dat maar schijn?

Maaike Ghesquiere

'Als ik dit boek in één woord moet omschrijven zou het 'waauw' zijn!'

Froukje Nettinga-Hijlkema

'Heerlijk ontspannend om te lezen.'

Linda Minnis

'Ik vermoed dat menig lezer(es) hier rode oortjes van krijgt.'

Jannie Klaver

'Audrey Carlan heeft er een fan bij!'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij