Het huis op de kliffen

Onze testlezers van Best of Romance hebben de roman Het huis op de kliffen gelezen en hebben een review geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle reviews. Als je alle complete reviews wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Het huis op de kliffen omslag

Als Engeland tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt -bedreigd door een invasie, stuurt het Amerikaanse leger een peloton soldaten naar de ruige kust van Cornwall. Amelia en Adele, twee zusjes die wanhopig hun best doen om zich staande te houden tijdens de grimmige oorlogsjaren, vinden hun aanwezigheid een meer dan welkome afleiding. Maar op een avond wordt er een verraad gepleegd dat de zusjes voorgoed uit elkaar zal drijven.

Decennia later besluit Lara na een akelige scheiding naar Windward te gaan, een landhuis in Cornwall dat ze alleen kent van familiefoto's. Als ze aankomt bij het landgoed valt ze midden in een trouwerij, een huwelijk dat bij voorbaat gedoemd lijkt te mislukken… Rust er door een dramatische gebeurtenis in het verleden een vloek op het huis die ieders toekomst zal beïnvloeden?

Bettina Alderweireldt

'Een heerlijke roman die je in de ban houdt tot het einde.'

Yvette Ververs

'Vanaf bladzijde 1 boeit het verhaal.'

Caroline Daemen

'Het plot is verrassend en houdt de spanning erin tot op het laatste. Een top boek.'

Marie Louise de Smet

'Een verhaal dat spannend blijft met verrassende ontknopingen.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij