In elkaars armen

Onze testlezers van Best of Romance hebben In elkaars armen gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

In elkaars armen omslag

In 1945 keert Matthew Wallingham na jaren aan het front terug naar Engeland. Hij is blind en weet niet wat hij met zijn toekomst aan moet. Bij thuiskomst blijkt de situatie in zijn ouderlijk huis verre van rooskleurig: zijn vader is ziek, zijn moeder diep ongelukkig en zijn jongere broer, die al die jaren succesvol voor de boerderij heeft gezorgd, voelt zich bedreigd door de terugkeer van de oudste zoon.

Matthew probeert wanhopig een nieuw leven op te bouwen en merkt dat hij steeds afhankelijker wordt van Liz, zijn verpleegster en in toenemende mate de vrouw die al zijn gedachten beheerst. Maar Liz draagt een geheim met zich mee, een schaduw van geweld die alles waar Matthew op hoopt in gevaar kan brengen. Kunnen Matthew en Liz over die schaduw heen stappen en een zonnige toekomst tegemoet gaan?

Anja van Zundert

'Voor mij was dit een eerste kennismaking met Catherine Cookson en ik moet zeggen: die is me bijzonder goed bevallen.'

Rayza Cneut

'Catherine Cookson heeft een leuke schrijfstijl waarbij je elke keer opnieuw naar het volgend hoofdstuk wordt gezogen.'

Liliane Maenhout

'Meeslepend en spannend.'

Monique Steen

'Ondanks dat het een boek is van iets meer dan 400 bladzijden, had ik het binnen een paar dagen uitgelezen.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij