De maagd en de miljonair

Testlezers van Best of Romance hebben de roman De maagd en de miljonair van Jessica Clare gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

De maagd en de miljonair

Een heerlijke, hotte nieuwe serie van New York Times-bestsellerauteur Jessica Clare

Marjorie Ivarsson is een lieve, lichtelijk naïeve jonge vrouw. Ze is grootgebracht door haar oma, werkt keihard als serveerster en ziet een avondje bingo als een superuitje. Tot haar vriendin Bronte haar vraagt om bruidsmeisje te zijn bij haar huwelijk. Ter voorbereiding mag Marjorie mee naar het privé-eiland van de steenrijke bruidegom. Daar maakt ze niet alleen kennis met een wereld van ongekende weelde en glamour, maar ook met de tv-producer Robert Cannon, een beruchte womanizer.

Nadat Marjorie Robert heeft gered van de verdrinkingsdood in de turquoise lagune op het eiland, kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Maar ze is niet de enige vrouw die op hem aast en een player als hij past eigenlijk totaal niet bij haar. Toch valt de vurige aantrekkingskracht tussen hen nauwelijks te ontkennen, en het idyllische, romantische eiland is de ideale plek om daaraan toe te geven

Linda Hindriks

'Een heerlijk vlot geschreven boek.'

Amanda Gordt

'Het verhaal is pakkend en een van de hoofdpersonages is lekker grof gebekt.'

Ann Vanhoudt

'Uitstekende vakantielectuur.'

Marloes Philippi

'Een prima boek voor een paar uurtjes leesplezier.'

Charlotte Desmet

'Met wat blos op de wangen lees ik de tweede helft van het boek in één keer uit.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij