Volledige reviews

Sigrid De Clippel

de laatste

Het boek is zeer mooi geschreven, het is een zeer mooi verhaal over de liefde en het leven daaromtrent. Ik heb het zeer graag gelezen, juist de verschillende personages zijn soms wat verwarrend en soms moeilijk om te volgen. Ik zou het boek wel aanraden om te lezen aan andere lezers die houden van romans.

Ik zou zeker nog andere boeken lezen van deze schrijfster wat ik in het verleden al gedaan heb.

Dries Allemeersch

Het derde deel was het wachten waard! Toch had ik ze liever iets korter op elkaar gelezen, want nu heb toch vaak moeten nadenken hoe het eigenlijk weer in elkaar zat en wie wie was.

Eigenlijk was ik op een bepaald moment de leugens en geheimen beu… want daar zit het verhaal vol mee. De boeken laten je niet los, ze laten je meedenken, ergeren,…

Een top boek en ik hoop vlug op een nieuw boek van Santa Montefiore. Een echte aanrader!

Marleen Verburgh

Het laatste deel over de Deverill vrouwen.

Dit is het derde en laatste deel over de Deverill vrouwen. Het is een drieluik, maar ook los zijn de boeken prima te lezen. Er wordt vaak teruggeblikt en uitleg gedaan over situaties uit het verleden.

Zoals alle boeken van Santa Montefiore leest ook dit boek weer heerlijk weg. Al bij de eerste bladzijde zat ik er weer helemaal in. Alles is zo mooi omschreven dat je je haast in die wereld waant, in plaats van op de bank (of waar je het boek ook leest). Een heerlijk, makkelijk te lezen boek voor de aankomende zomer! Geniet mee van alle intriges omtrent de Deverill vrouwen. Een echte aanrader!

Hetty Benedictus

Dit is het derde en laatste deel in de serie over de vrouwen van Deverill.
Hoewel ik de vorige delen ook gelezen had moet ik toegeven dat het verhaal aardig ver weggezakt was, maar tijdens het lezen van dit derde deel kwam het langzaam aan weer naar boven.
Het is een boek als alle boeken van Santa Montefiore, een boek wat makkelijk en vlot wegleest en een verhaal waarin je meegesleept wordt en dat maakt dat je gewoon verder wil lezen.
Toch moet ik bekennen dat deze trilogie wat mij betreft niet tot de sterkste boeken van Santa Montefiore behoord.
Het was een mooi boek, maar meer ook niet wat mij betreft, het is geen verhaal wat mij lang bij zal blijven, het was eerder een lekker boek voor even tussendoor.
Ook vond ik dat er wel erg veel toevalligheden in dit deel zitten, een beetje teveel naar mijn mening waardoor het wat ongeloofwaardig wordt.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij