De laatste roos van de zomer

Testlezers van Best of Romance hebben De laatste roos van de zomer van Santa Montefiore gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

De laatste roos

Het magistrale drieluik over de Deverills van Santa Montefiore is nu compleet!

Ondanks alles wat ze in het verleden hebben gedeeld, botsen de drie vrouwen van Deverill telkens weer als het gaat over de toekomst van hun geliefde kasteel. Intussen wordt Kitty's leven op zijn kop gezet als haar vroegere geliefde terugkeert uit Amerika met zijn vrouw en kinderen, en ze ontdekken dat hun levens wel veranderd zijn maar hun gevoelens niet. Hebben ze de kracht om elkaar te weerstaan, of zetten ze alles op het spel voor een paar gestolen momenten samen?

En er bloeit nóg een liefde op die alles oneindig veel ingewikkelder zal maken: Jack Deverill is verliefd geworden op een mooi Amerikaans meisje dat hij in Dublin heeft ontmoet.
Ze is in Ierland om haar biologische moeder te -zoeken en hij is vastbesloten haar ten huwelijk te vragen, zich niet bewust van het drama dat hij daarmee over zich afroept. Iemand zal de kluwen van geheimen en misverstanden moeten ontrafelen, wil er ooit rust komen op kasteel Deverill…

Sigrid De Clippel

'Het is een zeer mooi verhaal over de liefde.'

Dries Allemeersch

'Het verhaal laat je niet los, het laat je meedenken.'

Marleen Verburgh

'Alles is zo mooi omschreven dat je je haast in die wereld waant.'

Hetty Benedictus

'Het is een boek als alle boeken van Santa Montefiore, een boek wat makkelijk en vlot wegleest en een verhaal waarin je meegesleept wordt en dat maakt dat je gewoon verder wil lezen.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij