Volledige reviews

Evi Hendrikx

Een gestolen kus

Een gestolen kus heeft mij positief verrast

Een gestolen kus is het eerste boek dat ik lees van Bella Andre. Over het algemeen lees ik liever andere genres van boeken (bv. thrillers) omdat ik mij hierin meer kan inleven en mij meer kan laten meeslepen door het boek. In de meeste romans daarentegen begin ik te lezen en ondanks dat het vaak een mooi boek is dringen er zich vaak belangrijkere dingen op in het leven waardoor het boek vaak nog half ongelezen in een schuif belandt.

Dit boek heeft mij op dat vlak positief verrast! Ik zat echt in het verhaal en kon mij goed vereenzelvigen met de personages. Je werd meegesleept en wou echt weten hoe het liefdesverhaal verder verloopt. Ondanks dat in het begin al een beetje 'verraden' wordt dat het boek goed afloopt vond ik het toch spannend en was ik nieuwsgierig om te lezen hoe hun liefde gegroeid is. Soms vond ik het een beetje lijken op de omgekeerde versie van vijftig tinten: een hoogstaande, rijke en bekende vrouw die verliefd wordt op een 'eenvoudige' man.


Kortom, ik vind Een gestolen kus zeker een aanrader in dit genre! De schrijfstijl van Bella Andre is vlot waardoor het boek zich zeer goed laat lezen en het een ontspannende ervaring was van begin tot einde. Thuis komen, even alles vergeten en verder lezen in 'Een gestolen kus', zo zag mijn voorbije week eruit en ik raad het iedereen aan.

Louise Logtmeyer

Ik ben altijd voorzichtig met het lezen van boeken van voor mij onbekende schrijvers. Maar ik moet eerlijk zeggen ik ben blij verrast door dit boek. Ik heb er van genoten.

Het zorgde ervoor dat ik wou blijven doorlezen en dan heb ik een goed gevoel bij een boek. Sommige stukjes waren wat langdradig maar over het geheel gezien tevreden. Ik zou dit boek echt aanraden voor mensen die houden van dit genre. De schrijfstijl is lekker vlot waardoor je ook lekker door kunt lezen. Al hoewel in het begin al iets verraden wordt hoe het uiteindelijk verloopt houdt het verhaal je wel in zijn ban.

Miranda van der Pas

Ik had de hele serie nog niet gelezen en toch begonnen met deel 9. Het is een heel aangrijpend verhaal je zit er meteen in je wil meer lezen. Ik heb het boek in 2 dagen gelezen want ik wilde echt weten hoe het afliep. ben nu zelfs in deel 1 begonnen wil nu ook het hele verhaal weten.

Wat ik minder vond er zaten veel type fouten in.

Verder zeg ik dat het echt een heel mooi verhaal is de beloofde romantiek, een traan om de emoties die er in voor komen. Een mooi epiloog om het hele verhaal af te kunnen sluiten.

Voor een echte Nora Roberts fan zeg ik van Bella Andre wil ik meer lezen.

Monica Groenveld-van Ruler

Een prachtige romance.....!

Bij het begin in het boek moest ik even door de opening heen bijten. Maar toen ik eenmaal in het verhaal zat....., wat romantisch! Een dame op leeftijd blikt daags voor kerst, terug op de romantische ontmoeting met haar echtgenoot. Liefde op het eerste gezicht, zó mooi!

Ik kende deze serie en schrijfster nog niet, maar ik ga nu zeker snel bij deel 1 beginnen.

Sabine Eyckmans

Het is een heel mooi romantisch en meeslepend boek.

Ik heb de vorige delen niet gelezen maar dat was niet storend om het verhaal te kunnen volgen, het is echt een eigen boek op zich. Eens je begint te lezen is het moeilijk om het boek weg te leggen, je word helemaal door de personages in beslag genomen en voelt met hen mee.

Het is een echte aanrader voor wie van mooie romans houd. Een mooie tip voor als je op zoek bent naar een goed boek.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij