Een zomer aan zee

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Een zomer aan zee van Katie Fforde en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Een zomer aan zee

Perfect voor een heerlijk luie zondagmiddag: de ruige kust van Schotland, een onafhankelijke vrouw, een aantrekkelijke arts… Wat wil je nog meer?

Emily is heel tevreden met haar leven: ze is een gelukkige single en heeft een baan waar ze dol op is. Toch wil ze eigenlijk wel eens iets anders, dus als haar vriendin Rebecca haar vraagt of ze het leuk zou vinden om een zomer als kok op een restaurantboot te werken, hoeft ze niet lang na te denken. Ze pakt haar spullen en reist af naar Schotland.

Bij aankomst blijkt dat het leven meer voor Emily in petto heeft dan alleen maar zon, zee en strand. Rebecca is hoogzwanger en laat met liefde alles aan Emily over, Emily's assistent op de boot loopt constant te mokken omdat ze vindt dat zíj en niet Emily tot kok gepromoveerd had moeten worden. En dan is er ook nog Alasdair, de knappe dokter van het dorp. Emily doet er alles aan om hem te negeren: zijn aantrekkelijke uiterlijk, zijn leuke lach, zijn zorgzame karakter… Want als ze daar allemaal aan toe zou geven, zou ze echt nooit meer terug willen naar haar oude leven. En dat wil ze wel. Toch…?

Simone Westerhof

"De schrijfster weet je goed te pakken en je zit er meteen helemaal in."

Erna Eikhoudt

"Leuk en af en toe komisch waren de anekdotes over de personages en de omschrijvingen van de omgeving waren erg beeldend."

Nathalie Bakelandt

"Na het dichtklappen van het boek hou je een glimlach op je gezicht!"

Anita Wilmsen

"Het boek leest vlot en duidelijk."

Marloes Nijland

"Het mooiste aan een Zomer een Zee is misschien wel het thema vriendschap."

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij