Het glazen eiland

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Het glazen eiland van Nora Roberts gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Het glazen eiland

Het afsluitende deel van de Sterren-trilogie, van de koningin van de romantic suspense

Als de jacht op de Ster van IJs de zes Wachters naar Ierland brengt, moet de onsterfelijke Doyle zijn dramatische verleden onder ogen zien. Drie eeuwen geleden sloot hij zijn hart, maar zijn strijdbare geest is nog wild en ongebroken.

Als archeoloog kent Riley de Ierse kust goed, maar de dreiging van hun vijand, die uit is op totale vernietiging, maakt haar onzeker. Terwijl ze in de Ierse geschiedenis zoekt naar aanknopingspunten die zullen leiden naar de laatste ster en het mysterieuze glazen eiland, moet Riley toegeven dat ze zich aangetrokken voelt tot Doyle. Het is zijn kracht die haar zal steunen en haar de moed zal geven om hen allemaal te redden.

Tina Van Den Bulck

"Een avontuurlijk, fantasierijk boek met hier en daar een zeer romantisch, bijna erotisch tintje."

Ann Huyghe

"Dit boek is een romantisch maar toch ook wel heel fantasierijk."

Heleen Karelse

"Dit boek is een aanrader voor iedereen die graag ontspannen romantiek, mysteries en/of avontuurlijke boeken leest."

Natascha van Limpt

"Het beschrijven van de (romantische) gevoelens van de personages en het opbouwen van de passie ertussen is Nora Roberts goed in geslaagd."

Harriet Rikhof

"Het heeft een vlot en duidelijk te volgen verhaallijn."

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij