Een hart van goud

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Een hart van goud gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Een hart van goud omslag

Hoop, liefde en vergeving… Het ontroerende afsluitende deel van de Fiona-trilogie over een geweldige familie die ondanks de stormen van het leven blijft geloven in elkaar en de liefde.

Het gaat Bill en Fiona voor de wind. Bills bedrijf groeit snel en ze verhuizen naar een prachtig huis op het platteland. Fiona's zwangerschap verloopt voorspoedig en de vier kinderen bloeien onder de liefdevolle aandacht van hun ouders. Maar dan pakken donkere ­wolken zich wederom samen aan de horizon van hun geluk: Davey Love, die niet alleen een werknemer van Bills bedrijf is, maar in de loop der jaren samen met zijn zoon Sammy een dierbare vriend van de familie is geworden, wordt ernstig ziek en roept de hulp in van Bill en Fiona. Fiona schenkt het leven aan een dochtertje, Angela, van wie al snel blijkt dat ze speciale behoeften heeft die van levenslange aard zullen zijn.

Kunnen Bill en Fiona de kracht vinden om deze nieuwe uitdagingen van het leven het hoofd te bieden?

Rian van den Boom

'Ik heb het boek in een ruk uitgelezen. Het leert je anders naar de dingen in het leven kijken.'

Saskia Domen

'Een mooi familieverhaal dat je meevoert en ontroerd.'

Flore Vandelook

'Het leek alsof je je letterlijk middenin het woelige familieleven van Fiona en Bill bevond. Een aanrader.'

Gonnie van Oorsouw

'Wat heb ik genoten van dit boek! Het is een schitterend verhaal wat je ontroerd en mee laat leven.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij