Zie mij

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Zie mij gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Zie mij omslag

Gevoelig en romantisch, en met een spannend plot dat je meesleurt tot de laatste bladzijde

Wanneer Colin Hancock een tweede kans krijgt, grijpt hij die met beide handen aan. Zijn turbulente verleden laat hij achter zich. Hij probeert zijn leven op de rails te houden en richt zich op het behalen van zijn lesbevoegdheid. Elke dag houdt hij zichzelf weer voor hoe hard hij voor deze kans heeft moeten knokken. Het laatste waar hij naar op zoek is, is een relatie.

Maria Sanchez is ogenschijnlijk het toonbeeld van succes: ze heeft aan een prestigieuze universiteit rechten gestudeerd en werkt bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Maar ze heeft een traumatische gebeurtenis meegemaakt, waardoor ze gedwongen was uit haar geboortestad te verhuizen, en diep vanbinnen twijfelt ze over alles waar ze ooit zeker van was.

Een plotselinge ontmoeting tussen Colin en Maria zorgt ervoor dat hun levens veranderen. Tegen alle verwachtingen in groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Net op dat moment wordt Maria geconfronteerd met haar verleden. Op vreselijke manieren worden Colin en Maria bedreigd. Is hun liefde sterk genoeg?

Roos Kramer *****

'Een ontzettend mooi en liefdevol boek met genoeg spanning om je op het puntje van je stoel te houden.'

Sylvie Comyn

'Eenmaal eraan begonnen, houdt het verhaal je volledig vast tot aan de laatste pagina.'

Jamie Lee Zonneveld

'Het is mijn eerste Nicholas Sparks roman en zeker weten een aanrader.'

Sofie Devriendt

'Je kan jezelf helemaal inleven in de wereld van de hoofdpersonages.'

Mirjam Faas

'Vanaf het begin sleept de schrijver je mee in zijn verhaal. Zeker een aanrader om te lezen.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij