Love game

Testlezers van Best of Romance hebben de roman Love game gelezen en hebben een recensie geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle recensies. Als je alle complete recensies wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Love game omslag

Een jonge vrouw leert de keerzijde van glitter en glamour kennen

Charlotte 'Charlie' Silver werkt hard om als tennister de top te bereiken. Sinds de dood van haar moeder is haar vader haar trainer en is ze gedrevener dan ooit. In het glamoureuze tenniswereldje, dat gedomineerd wordt door bitchy diva's en grote ego's, staat Charlie ondanks haar ambitieuze drive bekend als uitzonderlijk vriendelijk en zachtmoedig.

Dan moet ze door een blessure haar eerste Wimbledon af breken, en alles verandert. De enige manier om te kunnen terugkeren is door in de leer te gaan bij de legendarische maar meedogenloze trainer Todd. Hij maakt haar strijdbaar, zelfbewust… en hard. Zijn nieuwe Charlie dineert met filmsterren in toprestaurants, heeft een niet-zo-geheime affaire met een hotte Spaanse tenniskampioen en wordt uitgenodigd op privé- jachten. Modellen en beroemdheden worden graag met haar gezien - en de roddelpers smult ervan.

Charlie blijft maar winnen, zowel op het gravel als in haar nieuwe jetsetleven. Haar vader en haar beste jeugdvriendin drijven alleen steeds verder van haar weg. Begint ze zelf ook te geloven in de hype die Todd om haar heen heeft weten te creëren? Of zit de echte Charlie nog ergens diep in haar binnenste verstopt?

Annet Duits

'Ik vond het een boek om heerlijk bij weg te dromen. Ik heb heerlijk meegeleefd met Charlie en van het verhaal genoten.'

Sabina Scheper ter Horst

'Een leuk boek om op vakantie aan het zwembad weg te lezen.'

Esther van der Poel

'De schrijfstijl is ook fijn, een heerlijk roman voor op vakantie. Van dit soort boeken worden we blij.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij