Nieuws
Petra van Dreumel  

Petra van Dreumel tekent drieboekendeal bij Meulenhoff Boekerij

30-04-2018

Na een spannende veiling verkocht Diana Gvozden van het Marianne Schönbach Literary Agency kort geleden de rechten van auteur en illustrator Petra van Dreumel aan Pa…

Philip Kerr  

Philip Kerr 23 maart op 62-jarige leeftijd overleden

26-03-2018

Gedurende zijn leven werden zijn boeken vertaald in 36 talen. Bernie Gunther, de fascinerende hoofdpersoon van zijn historische thrillerreeks die zich afspeelden ten …

Auteursfoto Ursula K. Le Guin  

Ursula K. Le Guin overleden

24-01-2018

Gisteravond overleed Ursula K. Le Guin op 88-jarige leeftijd in haar slaap. Ze had al langer last van gezondheidsproblemen.Le Guin is bekend van haar sciencefiction- …

eerste 1 / 60 volgende

Boekerij presenteert Tot stof van Felix Weber

dinsdag 4 oktober 2016

Boekerij presenteert Tot stof van Felix Weber

Tot stof omslag

Op 23 oktober 2016 presenteert uitgeverij Boekerij in samenwerking met Boekhandel Van der Meer de thriller Tot stof van Felix Weber.

Tot stof is een verontrustende thriller waarin feit en fictie ingenieus met elkaar zijn verweven. Het is geïnspireerd op een waargebeurde doofpotaffaire.
Verzetstrijder Siem Coburg leidt na de Tweede Wereldoorlog een verbitterd, teruggetrokken bestaan op een afgelegen woonboot. In 1949 wordt hij benaderd door een boer die hem tijdens de oorlog heeft gered. De gehandicapte kleinzoon van de boer is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen in een internaat voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen.
Coburg reist af naar Limburg en komt terecht in een wereld waarin iedereen zwijgt. Tijdens zijn onderzoek ontdekt hij dat in het internaat het ene na het andere kind een onnatuurlijke dood sterft. Daarop keren de geestelijken en de inwoners van het dorp zich tegen de al te nieuwsgierige buitenstaander.

De presentatie van Tot stof vindt plaats op 23 oktober van 12.30 tot 14.30 uur in Boekhandel Van der Meer aan de Keuvel 1 in Noordwijk.

Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij