Nieuws
auteursfoto Daan en Stijn  

Daan Boom en Stijn van Vliet schreven in 48 uur een roman

17-10-2017

Daan Boom en Stijn van Vliet, bekend van Streetlab en Hotel Romantiek, zijn erin geslaagd om binnen 48 uur een boek te schrijven, daarmee een uitgever te vinden en ee…

Tot stof  

Felix Weber winnaar Gouden Strop 2017

09-06-2017

Felix Weber heeft met zijn thriller Tot stof De Gouden Strop 2017 gewonnen. Dat werd gisteravond bekendgemaakt in de uitzending van RTL Late Night. De Gouden Strop wo…

Roger Moore  

Roger Moore overleden

23-05-2017

De Britse acteur Roger Moore is overleden aan de gevolgen van kanker. Hij speelde jarenlang het personage James Bond in de gelijknamige films. Moore werd 89 jaar oud.…

2 / 60 volgende

Boekerij presenteert Tot stof van Felix Weber

dinsdag 4 oktober 2016

Boekerij presenteert Tot stof van Felix Weber

Tot stof omslag

Op 23 oktober 2016 presenteert uitgeverij Boekerij in samenwerking met Boekhandel Van der Meer de thriller Tot stof van Felix Weber.

Tot stof is een verontrustende thriller waarin feit en fictie ingenieus met elkaar zijn verweven. Het is geïnspireerd op een waargebeurde doofpotaffaire.
Verzetstrijder Siem Coburg leidt na de Tweede Wereldoorlog een verbitterd, teruggetrokken bestaan op een afgelegen woonboot. In 1949 wordt hij benaderd door een boer die hem tijdens de oorlog heeft gered. De gehandicapte kleinzoon van de boer is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen in een internaat voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen.
Coburg reist af naar Limburg en komt terecht in een wereld waarin iedereen zwijgt. Tijdens zijn onderzoek ontdekt hij dat in het internaat het ene na het andere kind een onnatuurlijke dood sterft. Daarop keren de geestelijken en de inwoners van het dorp zich tegen de al te nieuwsgierige buitenstaander.

De presentatie van Tot stof vindt plaats op 23 oktober van 12.30 tot 14.30 uur in Boekhandel Van der Meer aan de Keuvel 1 in Noordwijk.

Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij