Het huis in Bellevue Gardens

Leden van ons I love lezen-reviewteam hebben de roman Het huis in Bellevue Gardens gelezen en hebben een review geschreven. Bekijk hier de samenvatting van alle reviews. Als je alle complete reviews wilt lezen, scroll dan naar beneden.

Het huis in Bellevue Gardens

Aan een plein in Londen staat een lichtelijk verwaarloosd maar charmant huis. Leonie woont er al jaren, sinds ze na een gewelddadig huwelijk een toevluchtsoord nodig had. Om haar dankbaarheid voor haar eigen redding te tonen, opent ze altijd haar deuren voor jonge mensen in nood.

Zo is er Rosa, die wanhopig op zoek is naar haar broer Mikhail. Hij is na de scheiding van hun ouders bij hun Engelse vader gaan wonen, maar lijkt spoorloos te zijn verdwenen. Ook Stef heeft een thuis gevonden in Bellevue Gardens, nadat ze de gouden kooi ontvluchtte waarin haar vriend haar wilde opsluiten. En dan is er nog Rick, een jonge, verlegen man die zijn kwetsbaarheid voor de wereld probeert te verbergen en een kluizenaarsleven leidt.

Onder Leonies hoede vinden de drie jonge mensen de kracht om het leven weer tegemoet te treden, maar vergeet ze in haar gedrevenheid om hen te helpen zelf niet te leven?

Elke Winters

'Het huis in Bellevue Gardens heeft zeker en vast een plekje op mijn lijstje met favorieten veroverd. Een prachtig boek!'

Ria Bruggenkamp

'Wat een prachtroman, echt een aanrader om te lezen.'

Laure van Hulle

'Een meeslepend verhaal waarbij je steeds verder wil lezen om te weten te komen hoe het zal aflopen.'

Kayleigh Zanders

'Ik heb echt genoten van dit boek.'

Bianca van Mierlo

'Het is een heel mooi boek met leuke personages.'

Joke Bakker

'Het is een aanrader om dit boek te lezen.'

Sonja Tonnis

'Een prachtige roman die ik een ieder kan aanraden om te lezen.'

Heleen Engwerda

'Een heerlijke feelgoodroman.'

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij