Vacatures

Uitgeverij Meulenhoff Boekerij geeft een breed scala aan boeken uit, variërend van thrillers, romans en literatuur tot bewogen vrouwenlevens en fantasy. Met grote auteursnamen als Gabriel García Márquez, Oliver Sacks, Jenna Blum, Sarah McCoy, Harlan Coben, Nicci Gerrard, Lauren Weisberger en J.R.R. Tolkien bereiken we een groot en divers lezerspubliek. De uitgeverij brengt jaarlijks zo'n 300 nieuwe titels uit en is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam.

Meulenhoff Boekerij heeft als werkgever volop mogelijkheden voor mensen uit diverse disciplines. Er werken ca 40 mensen in verschillende functies. Zo zijn er 3 uitgevers met hun redactieteams, is er de afdeling operaties en digitaal, die niet alleen de fysieke en digitale boeken produceert, maar ook zorgt voor alle datastromen. Daarnaast is er natuurlijk de commerciële afdeling, waar ons verkoopteam en promotieteam met 11 mensen zorgt voor het in de markt zetten van onze boeken. En dan is er ten slotte nog de afdeling financiën en Human Resources, die alle administratieve en personeelszaken in goede banen leidt.

De werksfeer in de teams is uitstekend en we gaan er met z'n allen voor. We hebben aandacht voor onze klanten, zowel de zakelijke klant als de consument. Daarnaast is de leeftijd in de teams ook zeer gevarieerd. Van 20 tot 65 jaar: iedereen heeft hier zijn plek.

Bij Meulenhoff Boekerij zijn de arbeidsvoorwaarden goed en plezierig geregeld. We bieden niet alleen een informele, commerciële werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief, het is ook een dynamisch bedrijf op een van de mooiste plekken in hartje Amsterdam.

Stageplaatsen

Op de afdelingen publiciteit, marketing en redactie hebben wij regelmatig stageplaatsen.

  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij