Zoek uitgaven



Omslagfoto

Springvloed

Deel 3 van de Eilandliefde-serie

Jackie van Laren

Deel 3 van de Eilandliefde-serie

Mayke Ferwerda is een jonge vrouw die geboren is op het eiland, en die als een van de weinigen van haar leeftijdgenoten heel zeker weet dat ze er ook wil blijven wonen en er haar leven wil opbouwen. Maar zo veel werk is er niet, en zie maar eens een leuke partner te vinden die hetzelfde over de toekomst denkt… Gelukkig is ze al een heel eind op weg met haar plannen: ze heeft als kok bij Grote Vis, de enige strandtent van het eiland, de leukste baan die ze zich kan voorstellen. En ze heeft een vriendje, al is hij volgens haar ouders misschien niet helemaal een ideale schoonzoon.
Het enige wat haar danig irriteert is het feit dat de strandtent van een dreigend faillissement gered is door Cam, een losbollige surfer uit een deftig gezin met veel te veel geld. Gelukkig heeft ze haar baan nog, maar nu hangt die arrogante kwal de hele tijd rond op haar werk. Hij is zelfs min of meer haar baas! Of is hij misschien toch minder onuitstaanbaar dan hij op het eerste gezicht lijkt?

'Met levensechte personages, komische gebeurtenissen en eigenlijk een hele fijne sfeer door het boek maakt het een heerlijke read deze zomer.' Favoritez.nl

‘De liefde viert hoogtij, oude karakters komen terug en hilarische situaties alom.’ Boekhopper.nl

'Jackie van Laren zorgt dat ik op elk boek wat ze schrijft verliefd wordt,'Blog.donderdesign.nl

meer quotes

Bestel 'Springvloed' bij:


Uitgave: Paperback
Prijs: € 10,00
Ook verschenen als:
Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij