Zoek uitgavenOmslagfoto

Vandaag houden we het droog

Hoe leef je met een geheim dat groter is dan jij?

Petra Vollinga

Een verrassend en sprankelend debuut over beslissende keuzes en grote gevolgen

Eva maakt als jonge vrouw een drastische keuze die haar de liefde van haar leven kost. En hoewel ze heeft leren omgaan met de consequenties van de leugen die ooit onvermijdelijk leek, beseft ze op haar vijftigste dat het roer om moet. Dochter Portia is al jaren het huis uit en haar huwelijk heeft zijn glans verloren. Ze vertrekt naar een kuuroord in Thailand om ‘zichzelf terug te vinden’ tijdens een ontspannende week voor body & soul.

Abe, ooit een veelbelovend muzikant, probeert zich neer te leggen bij zijn bestaan als muziekleraar op een middelbare school. Alleen zijn dure loft herinnert nog aan betere tijden. Hij rommelt zich door het bestaan, maar als een van zijn oude bandleden voorstelt om een reünieoptreden te geven in hun oude stamkroeg, komt er iets van het vuur in hem weer tot leven.

Eva en Abe zijn elkaar nooit echt vergeten. Is het nu eindelijk tijd voor de waarheid?

 

Over Vandaag houden we het droog

‘Erg indrukwekkend boek en zeer romantisch. Het einde doet me echt goed.’ Karin Bloemen

‘Een verrukkelijk boek om in één ruk uit te lezen. Voor wie in de Ware Liefde gelooft. Romantisch, herkenbaar en helemaal van nu. En nee: tijdens het lezen houden we het niet droog. Een echte aanrader.’ Noordhollands Dagblad


'Een verrukkelijk boek om in een ruk uit te lezen. Romantisch, herkenbaar en helemaal van nu.' Leidsch Dagblad

meer quotes

Bestel deze titel
Uitgave: e-book met social drm
Prijs: € 11,99
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: e-book met social drm
  Publicatiedatum: 15-03-2017
  ISBN: 9789402307863
 • Inkijkexemplaar

 • Quotes

  • 'Een verrukkelijk boek om in een ruk uit te lezen. Romantisch, herkenbaar en helemaal van nu.' Leidsch Dagblad

 • Over deze auteur

  Petra Vollinga (1969) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden, waarna ze voor zichzelf begon als tekstschrijver. Jarenlang schreef ze artikelen en interviews in bladen als Cosmo, Marie Claire, Ouders van Nu en Flow. Tegenwoordig werkt ze als copywriter voor diverse reclamebureaus en merken. Eerder verschenen van haar Het Grote Co-Ouder(Doe) Boek en was ze coauteur van Aan alle gescheiden ouders. Leer kijken door de ogen van je kind, beide non-fictieboeken. Vandaag houden we het droog is haar eerste roman.

  Meer over deze auteur…
 • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij