Zoek uitgavenOmslagfoto

Vergeef me

Kan Hannah haar moeder vergeven, of is het voor beiden te laat?

Lori Nelson Spielman

Het hele land is in de ban van een kettingbrief met ‘vergevingsstenen’: één steen om te vergeven, en één steen om vergeving te zoeken. Het hele land, behalve de populaire talkshowhost Hannah Farr. Toen Hannah twee jaar geleden zo’n zakje met twee stenen ontving, heeft ze het ogenblikkelijk weggestopt; ze wilde niet geconfronteerd worden met haar verdrietige verleden. Maar dan is de populaire bedenkster van de vergevingsstenen te gast in haar show, en onthult Hannah op televisie per ongeluk het verhaal over hoe ze door haar moeder in de steek werd gelaten.

 

Gedwongen door de producer van haar talkshow en aangemoedigd door haar enthousiaste fans gaat Hannah publiekelijk op zoek naar haar moeder om haar te vergeven en eindelijk rust te vinden. Maar als Hannah dieper in haar verleden duikt, dringt de vraag zich op of de waarheid waar ze zich al twintig jaar aan vasthoudt, wel de échte waarheid is. Is zij wel het slachtoffer, of heeft zij zelf ook schuld? En kan ze ooit het geluk vinden als het haar niet lukt om te vergeven en vergeten?

"Hartverwarmende en meeslepende roman over vergiffenis." ***** Hebban.nl

"Al vanaf het moment dat ik de schrijfstijl van Lori Nelson Spielman heb ontdekt ben ik fan van haar. Ook dit boek Vergeef me heeft mij weer opnieuw verrast en gezorgd voor veel leesplezier. Maar daarnaast zet het boek ook tot nadenken." ***** Tboekenblog.blogspot.nl

"Prettig lezend boek met veel vaart en onverwachte wendingen." NBD Biblion

meer quotes

Uitverkocht
Uitgave: Paperback met flappen
Prijs: € 17,50
Ook verschenen als:
Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij