Zoek uitgavenOmslagfoto

Verbonden door het lot

Deel 1 van de Teken van Zeven-trilogie

Nora Roberts

Elke zeven jaar, gedurende een week in juli, raken de bewoners van Hawkins Hollow bezeten door een collectieve gekte. Ze doen dan ondenkbare dingen die ze zich achteraf niet meer herinneren. Dit bizarre gegeven lokt journaliste Quinn Black naar het dorpje; ze hoopt er een onderwerp voor haar nieuwe boek te vinden.

 

Het is pas februari, maar Caleb Hawkins ziet en voelt hoe het kwaad zich al begint te roeren. Nooit zal hij vergeten hoe de verschrikking eenentwintig jaar geleden begon, en hij is vastbesloten het te stoppen. Daarbij roept hij de hulp in van zijn beste vrienden Fox en Gage. Quinn blijkt ook over bijzondere gaven te beschikken die haar binden aan het dorp – en aan Cal...?

'Dit boek is een briljante mix van magie, spanning en romantiek en het pakt je vanaf het begin bij de strot. Het magische aspect in dit verhaal geeft het boek een zwart randje waardoor het zich meesterlijk onderscheidt van andere thrillers of romans. Het verhaal heeft mij vanaf de eerste bladzijde gegrepen en ik heb het ademloos uitgelezen.' ***** Meerdansandra.nl

meer quotes

Uitverkocht
Uitgave: Paperback
Prijs: € 15,00
Ook verschenen als:
Delen
   
  • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij