Zoek uitgavenOmslagfoto

De geluksprofessor

Zijn we niet allemaal op zoek naar zingeving en geluk?

Patrick van Hees

Cuno Groen, professor aan Nyenrode, heeft bereikt wat hij wilde. Dacht hij. Maar als zijn promotie niet doorgaat, zijn vriendin hem inruilt voor een ander, en hij als succesvolle marketingexpert op zijn retour blijkt, stort zijn wereld in. Cuno vlucht naar Cambridge. In die eeuwenoude universiteitsstad die zoveel briljante geesten heeft voortgebracht, probeert hij het grote geheim van een gelukkig leven te vinden. Maar daarvoor moet hij tot in de diepste krochten van zijn eigen ziel afdalen.

De geluksprofessor is een meeslepende, ontroerende en vooral inspirerende roman die haarfijn de tijdgeest blootlegt. Hoe ver mag je gaan in de jacht naar geluk?

'Vlot leesbaar debuut met een positieve boodschap, waarin de Nederlandse auteur (1969) informatie uit o.a. populair psychologische en esoterische literatuur heeft verwerkt.' Nbd Biblion

meer quotes

Bestel 'De geluksprofessor' bij:


Uitgave: Paperback met flappen
Prijs: € 12,50
Ook verschenen als:
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: Paperback met flappen
  Publicatiedatum: 03-03-2016
  Pagina's: 256
  ISBN: 9789022574591
 • Quotes

  • 'Vlot leesbaar debuut met een positieve boodschap, waarin de Nederlandse auteur (1969) informatie uit o.a. populair psychologische en esoterische literatuur heeft verwerkt.' Nbd Biblion

 • Over deze auteur

  Patrick van Hees (1969), alias 'De geluksprofessor', is spreker, schrijver en coach op het gebied van geluk. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich fulltime op het thema 'geluk' te richten. Hij groeide uit tot Nederlands populairste spreker over dit onderwerp. Patrick is getrouwd, woont in Zaandam en heeft drie kinderen. Van zijn eerste twee boeken, De geluksprofessor en De geluksoma werden meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

  Meer over deze auteur…
 • Andere boeken van deze auteur

 • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij