Zoek uitgavenOmslagfoto

Buiten!

Arjan Postma, Koen van Santvoord

Arjan Postma heeft in korte tijd de harten van natuurminnend Nederland veroverd. De freelance boswachter, bekend van onder andere RTL Late Night, weet met zijn levendige manier van vertellen de natuur dichtbij te brengen. Zijn enthousiaste en originele verhalen verrassen niet alleen de beginnende natuurliefhebber, maar zelfs de meest ervaren natuurvorser.

Arjan tekent in Buiten! zijn mooiste verhalen op. Hij legt uit waarom hazen de Hells Angels uit de polder zijn. Hij laat zien dat die schattige koolmeesjes eigenlijk verschrikkelijke schuinsmarcheerders zijn. En hij vertelt het wonderlijke verhaal over de travestieten onder de kemphanen. Om met Arjan te spreken: niets menselijks is de dieren vreemd.

Arjan Postma leert de lezer kijken door de ogen van een boswachter. Of je nou door de bossen loopt, over het strand of in je eigen achtertuin, je zult dingen ontdekken die vroeger verborgen bleven. Wie Buiten! leest wil nog maar één ding: er zelf op uit trekken!

'In zeventig originele verhalen vertelt Postma met aanstekelijk enthousiasme over dieren om ons heen, alsof hij naast je in de struiken ligt.' ****Algemeen Dagblad

'Natuur voor iedereen.' Reformatisch Dagblad

'Kijken door de ogen van een boswachter voor beginnende én ervaren natuurliefhebbers.' Zin

meer quotes

Bestel deze titel
Uitgave: e-book met social drm
Prijs: € 7,99
Delen
   
 • Specificaties

  Uitgave: e-book met social drm
  Publicatiedatum: 17-03-2014
  ISBN: 9789460239861
 • Inkijkexemplaar

 • Quotes

  • 'In zeventig originele verhalen vertelt Postma met aanstekelijk enthousiasme over dieren om ons heen, alsof hij naast je in de struiken ligt.' ****Algemeen Dagblad

  • 'Natuur voor iedereen.' Reformatisch Dagblad

  • 'Kijken door de ogen van een boswachter voor beginnende én ervaren natuurliefhebbers.' Zin

  • 'De boswachter weet door zijn ethousiasme en originele verhalen niet alleen de beginnende natuurliefhebber te verrassen, maar ook de meest ervaren natuurvorser.' NCRV Gids

  • 'Als je dit boek uit hebt, zul je dingen ontdekken die je daarvoor gezien hebt.' **** Leesfanaten.nl

  • 'Een echte aanrader.' Texelse vakantiekrant

 • Over deze auteurs

  Boswachter Arjan Postma is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende tv-persoonlijkheid. Met zijn gedreven manier van vertellen is hij een vaste gast in RTL Late Night met Humberto Tan. Daarnaast treedt hij op in programma’s als Het zijn net mensen en Lang leve de lente. Eerder verschenen van Arjan Postma het boek Buiten!, dat in de Bestseller 60 stond en top-10-noteringen haalde in vele boekwinkels, en Buiten met je hond.

  Meer over deze auteur…

  Koen van Santvoord, journalist en schrijver, heeft Arjans verhalen over de natuur opgetekend. Hij schrijft voor verschillende kranten en tijdschriften, en in 2012 verscheen van zijn hand Foppe de Haan, bondscoach voor vier weken. Dit boek werd genomineerd voor Sportboek van het Jaar.

  Meer over deze auteur…
 • Andere boeken van deze auteurs

 • Uitgeverij Boekerij is onderdeel van samenwerkende uitgeverijen Meulenhoff Boekerij